S.C. GRANIT S.R.L. , societate cu capital integral privat, s-a infiintat in 1992, avand ca obiect principal de activitate „Constructii de cladiri de la A la Z” . Din dorinta de a veni in sprijinul clientilor nostri la acelasi nivel de calitate cu care i-am obisnuit, ne-am extins ramurile de activitate pe parcurs . Investitia in domeniul auto se doreste a fi o alternativa deosebit de avantajoasa pentru posesorii de autovehicule , atat din punct de vedere al tarifelor practicate , al promptitudinii si profesionalismului personalului angajat cat si a calitatii serviciilor pe care vi le punem la dispozitie.

 

 

 

Dotari generale:

 • Cabina de vopsit si posturi de pregatire cu plenum
 • Laborator de vopsele STANDOX , inclusiv linia Exclusive
 • Aerografie cu aerograf SATAGRAPH 2
 • Lampa uscare infrarosu
 • Aparat sudura in puncte
 • Echipament profesional redresare caroserii
 • Sistem indreptare elemente caroserie fara dezechipare de pe autoturism
 • Tester specializat de diagnoza pentru verificarea sistemelor autovehiculelor
 • Echipament verificare/incarcare aer conditionat
 • Echipament electronic geometrie directie Master 4D
 • Stand universal testare frane
 • Stand verificare jocuri in articulatii
 • Stand verificare amortizoare
 • Linie I.T.P.

Personalul este specializat, experimentat si cu o înalta pregatire profesionala, utilizeaza dotarile de ultima generatie în domeniu: testere motor, testere amortizoare, stand de frâna , tester pentru joc în articulatii, dispozitive de echilibrare si geometrie roti 4D , robot performant pentru redresat caroserii, aparate de sudura prin puncte, cabine de pregatire pentru vopsit, cabina de vopsit etc

Activitatea noastra este organizata in incinta a doua hale metalice moderne , intr-un spatiu in suprafata de 552,3 mp respectiv 643,26 mp , delimitand astfel ramura de tinichigerie-vopsitorie de segmentul I.T.P., geometrie directie 4D

Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice metode tehnice. Pregatirea autovehiculului pentru vopsire se face in statii speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si al mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea serviciului prestat. Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii. Aerul uscat folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impuritati sau de particule de apa pe suprafetele vopsite.Atelierul este dotat cu stand de preparare a vopselelor marca Standox.

 

 

Standarde de cel mai inalt nivel, aparatura ultramoderna si specialisti cu experienta, aceasta este ceea ce va ofera service-ul Restyle Auto. Venim in intampinarea dumneavoastra cu contracte de service personalizate pentru flote, prin care oferim discount-uri la piesele de schimb si la costul manoperei, precum si posibilitatea negocierii termenelor de plata ale facturilor, disponibilitate de lucru in afara orelor de program pentru cazurile speciale,etc.

Si ca sa fiti pe deplin multumit, la noi va puteti aduce autoturismul pentru Inspectia Tehnica Periodica.

Dotarea service-ului permite efectuarea tuturor lucrarilor de testare electronica, diagnosticare, stand suspensie si frâna, reparatii si inlocuiri de orice natura, indiferent de marcile auto .La dotarea atelierului de vopsitorie s-au luat în considerare directivele UE privitoare la reducerea emisiei solventilor în atmosfera, ca atare în laboratorul de vopsele avem instalatii cu vopsele pe baza de apa. Dispunem de o cabina de vopsire si uscare, un laborator performant de preparare, o statie dubla de pregatire cu sistem de ventilatie si exhaustare si un grup aspirator pentru aparatele de slefuit.

Postul de pregatire reprezinta un sistem foarte eficace pentru pregatirea si/sau stocarea pulberilor de praf ce apar la operatiile de pregatire precum chituire sau slefuire, sau la alte operatii premergatoare vopsirii. Cel mai eficient sistem de aspiratie si filtrare, garanteaza pastrarea igienei si curateniei in interiorul caroseriilor, cat si a postului de pregatire , asigurand conditii optime pentru desfasurarea activitatii in conformitate cu standardele impuse de producatori. Statiile de pregatire reprezinta cea mai eficienta metoda de a indeparta si retine praful in timpul proceselor de pregatire a suprafetelor, iar sistemul de ventilatie si filtrare asigura si garanteaza nepoluarea mediului inconjurator. Pentru realizarea nuantelor de culoare din gama STANDOX, dispunem de o retea informatizata de retete pentru toate tipurile de autovehicule , cu o varietate de pana la 20.000 nuante.

Sistemul de vopsele pe baza de apa Standohyd reprezinta noua generatie de vopsele auto. Standohyd se aplica mai rapid decât vopselele obisnuite pe baza de solventi , prezentand anumite avantaje comparativ cu vechiul sistem :

 • Schema de amestec compacta, necesita numai 60 de vopsele
 • Nu necesita diluanti, agenti de amestec sau aditivi
 • Nu se pierde acuratetea în cazul mixurilor din cantitati reduse
 •  Sralucire remarcabila
 •  Se optimizeaza timpul de executie cu 30 %
 • Usor de folosit si în cazul reparatiilor locale

Toate produsele din gama „Exclusive” au capacitatea de a-si schimba culoarea în functie de unghiul din care este privita suprafata vopsita cu acest tip de produse. Acest tip de vopsele impresionante se aplica totusi ca si cele obisnuite. Linia „Exclusive” de la Standox exceleaza prin unicitate si stil. Cantitatile din fiecare culoare sunt limitate , iar culorile liniei „Exclusive” nu pot fi reproduse dupa o schema de amestec.

In afara lucrarilor de vopsitorie, mai executam lucrari de întretinere a vopselei prin cosmetizare cu produse 3M.